"Дякую товаришу майору": Путінські силовики змусили мешканця Криму дякувати за те, що не зґвалтували його (відео)

У Криму затримали місцевого мешканця Юрія Волошина, якого звинуватили у "дискредитації" російських окупантів. Після цього чоловіка змусили на камеру дякувати силовикам за те, що вони його не зґвалтували, передають Патріоти України.

Про це повідомили російські пабліки. В одному з пропагандистських Telegram-каналів спочатку появився донос на Волошина, потім кадри його затримання, а пізніше і відео з вибаченнями.

Як випливає з оприлюдненої інформації, на Юрія Волошина, який працює охоронцем дитсадка, зробили донос "Z-активісти", які звинуватили його у "дискредитації" Путіна через посилання на українські YouTub-канали. З них чоловік робив репости у російській соцмережі "ВК".

Пізніше на каналі з'явилося відео жорсткого затримання чоловіка. Як видно з кадрів, поліцейські в повному умундируванні та балаклавах накинулися на Волошина просто на вулиці та повалили на землю.

Після цього Волошина змусили на камеру дякувати силовикам за те, що не зґвалтували пляшкою. "Дякую товаришу майору, що пляшка знаходиться у мене в руках, а не в іншому місці", – говорить Волошин на камеру.

В РФ є звичною практикою, коли російські силовики катують підозрюваних та заарештованих пляшками.

Точно в кут воріт: Кандидат у збірну України допоміг МанЮнайтед U-18 "знищити" суперників з непристойним рахунком (відео)

субота, 28 вересень 2024, 19:55

Півзахисник Закері Бауманн відзначився забитим м’ячем у матчі між Манчестер Юнайтед U-18 та Блекберном U-18, повідомляють Патріоти України. На 30-й хвилині футболіст українського походження подвоїв рахунок у матчі. Закері отримав передачу від напарника...

"Був доброю та мудрою людиною": Внаслідок дронової атаки на Харківщині загинув суддя Верховного суду (фото)

субота, 28 вересень 2024, 19:15

У суботу, 28 вересня, внаслідок атаки російських дронів у Козачій Лопані Харківської області загинув суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Леонід Лобойко. Про це повідомив Верховний суд, передають Патріоти України. «Колектив Верховного...