Дієтологи назвали кращі продукти, які замінять солодке і цукор

Цукор шкідливий для здоров'я зубів і фігури, а штучні підсолоджувачі бувають дуже калорійними. Але якщо хочеться чогось солодкого, то можна використовувати натуральні цукрозамінники, передають Патріоти України.

Родзинки

Він містить багато антиоксидантів і клітковини, і чудово може замінити цукор у випічці. Ви можете додати його замість цукру під час приготування кексу. Спробуйте попередньо подрібнити родзинки в блендері.

Кленовий сироп

У кленового сиропу переваг багато. Взяти хоча б той факт, що це натуральний продукт. Його виробляють з натурального рослинного соку, і він містить у собі понад 50 видів антиоксидантів.

Мед

Мед дуже солодкий, але при цьому також дуже корисний. Він допомагає зміцнити імунітет і вилікувати застуду.

Яблучне пюре

Яблучне пюре являє собою гарну альтернативу цукеркам і печеву до чаю, які ще й шкідливі для здоров'я. Пюре можна додати в ранкову вівсянку.

Фініки

У фініків низький глікемічний індекс і в'язка консистенція. Вони також можуть послужити основою для тіста домашніх фруктово-злакових батончиків.

Бананове пюре

Бананове пюре відмінно підійде для випічки. Воно додасть булочкам і кексам солодкий тропічний смак і замінить цукор. Правда мафіни з ним будуть не дуже пишними, зате талія не постраждає.

Кокосовий цукор

Кокосовий цукор роблять з соку кокосових квітів. Він продається у вигляді пасти або гранул, так що підійде як для напоїв, так і для готування. До того ж він багатий калієм, що цілюще впливає на стан кісток.

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...