"Дівчинка оніміла!": Спливли моторошні подробиці кривавої розправи над жінкою в Підмосков'ї (відео)

Артем Шустов, якого підозрювали у вбивстві жінки в місті Раменське в Підмосков'ї (Росія), зізнався в скоєному і повідомив, що зробив це через ревнощі. Відео допиту розмістив на YouTube Слідчий комітет Російської Федерації, повідомляють Патріоти України.

Нагадаємо, що нападник завдав їй більше 20 ударів ножем на дитячому майданчику на очах у дитини і втік. "Через ревнощі вбив людину, свою дівчину Наталю. Зраджувала. Убив ножем", — розповів Шустов і додав, що носив зброю з собою постійно.

Він повідомив, що знав жінку рік. За словами чоловіка, при зустрічі вона його образила. Шустов сказав, що буде писати щиросердне зізнання. Також, зазначив він, у нього раніше була судимість, але її вже погасили.

"Вести.Ru" написали, що йому загрожує від шести до 15 років позбавлення волі. Видання додало, що Шустов виховував п'ятирічну дочку жінки. Дівчинка, на очах у якої вбили матір, оніміла, отримавши психотравматическим шок, і зараз знаходиться в лікарні під наглядом тітки.

"Раніше був судимий за незаконний обіг зброї. Крім того, його підозрюють в причетності до вбивства дівчини в 2014 році в Криму", — підсумував журналіст. Як повідомив канал "Life shot" в Telegram, Шустова відправили під арешт на 2 місяці: таке рішення виніс Раменский міський суд.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...