"Дівчинка втратила свідомість": На Хмельниччині восьмирічний хлопчик підстрелив сестру, вона в реанімації

У Старокостянтинівському районі Хмельницької області четвертокласник поранив старшу сестру з пневматичної гвинтівки. Дівчинка перебуває в реанімації у важкому стані. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області, передають Патріоти України.

10-річну дівчинку з кульовим пораненням ока на швидкій доставили в лікарню. Туди одразу прибула слідчо-оперативна група.

"З'ясувалося, що поранення дитині заподіяв молодший брат. Трагедія сталася 31 серпня близько 22.00 години в одному із сіл Старокостянтинівського району. Граючись, 8-річний хлопчик взяв до рук пневматичну гвинтівку, яка стояла в кімнаті без нагляду, та здійснив один постріл. З необережності він влучив у ліве око своїй старшій сестрі, яка тієї миті знаходилась у ванній кімнаті. Дівчинка втратила свідомість, і у важкому стані її доставили до реанімації", - розповіли в поліції.

Поліцейські з'ясували, що гвинтівка належить 23-річному чоловікові старшої сестри обох дітей. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження. Слідчі не виключають можливості відкриття провадження за злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...