Дівчинці ампутували пальці після відпочинку на Червоному морі (фото 16+)

Українка навіть не підозрювала, що подряпина від коралового рифу може бути небезпечною...

У дитячу хірургію Дніпра поступила дівчинка з гангреною пальців лівої ноги. Хвора купалася в Червоному морі без спеціального взуття та подряпала ногу об кораловий риф. Через деякий час нога почала боліти, дівчинка відчувала печіння, повідомляють Патріоти України.

Коли дівчинка повернулася в Україну, нога почервоніла, почалося гниття. Постраждала займалася самолікуванням, в результаті стало ще гірше: з одного пальця хвороба перейшла на інші. Дівчинку госпіталізували і відрізали нежиттєздатні ділянки пальців.
- Операція пройшла успішно і подальше лікування пройшло без ускладнень. Зараз дівчинка веде активний спосіб життя і займається кінним спортом, - розповіли медики.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...