Дівчину врятували, але...: В Єгипті акула напала на туристку (відео)

У Єгипті акула покусала жінку, яка купалася в морі на популярному дайверському курорті Дахаб. Інцидент стався на пляжі біля готелю Лагуна. Про це повідомляє місцеве видання El Manshar, передають Патріоти України.

За словами очевидців, акула покусала дівчину, коли вона плавала поряд з буйками. Постраждалу вдалося витягнути на берег. До того моменту вона була непритомна ) їй надали першу допомогу та госпіталізували до лікарні Дахаба.

Потерпілій довелося ампутувати руку. Відомо, що вона була жителькою Єгипту. Після цього випадку, на пляжі заборонили купатися. Кілька катерів обстежують прибережну область – фахівці шукають акулу, що покусала жінку.

У середині серпня пляжі Дахаба вже закривали через появу акул.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...