Дізнався про гибель родичів на війні проти України: У Росії озброєний "до зубів" мобілізований взяв у заручники 10 військових

Росіяни все більше стикаються з наслідками кривавої війни проти України. Так, один з російських мобілізованих взяв у заручники військових, адже дізнався, що на війні загинули його родичі.

Як повідомляють російські медіа, інцидент стався у селі Плавна в Брянській області, пише 24 Канал. Мобілізований взяв у заручники близько 10 військових.

У заручниках мобілізованого були офіцери

35-річний мобілізований із Самарської області дізнався про загибель на війні в Україні своїх племінників, після чого взяв у заручники трьох офіцерів і від трьох до п'яти мобілізованих.

Він взяв військових у заручники у місцевому будинку культури. Мобілізований був озброєний автоматом, також у нього були гранати, які він погрожував застосувати в разі потреби. Жодних вимог чоловік не висував.

Повідомляється, що поліція оточила будинок культури і знайшла перемовника. З мобілізованим спробував домовитися командир його військової частини.

Через годину йому це вдалося – мобілізований відпустив заручників і здався. Яка доля чекає мобілізованого із Самарської області – наразі не повідомляється.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...