Для впливових людей карантину немає: У Конча-Заспі працює віп-комплекс (фото, відео)

Комплекс Queen Country Club знаходиться в декількох кілометрах від резиденції президента Володимира Зеленського.

З суботи, 14 листопада, в Україні введено карантин вихідного дня, однак деякі заклади проігнорували обмеження. Так, в Конча-Заспі продовжує роботу елітний заміський комплекс Queen Country Club, куди люблять приїжджати українські політики. Відповідні фото і відео опублікували в Telegram-каналі Pavlovsky News, передають Патріоти України.

Комплекс Queen Country Club знаходиться в декількох кілометрах від резиденції президента Володимира Зеленського. Свого часу в комплексі були помічені Петро Порошенко, Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Володимир Гройсман та інші топ-політики.

У суботу, 14 листопада, на його парковці помітили близько 10 автомобілів. У ресторані за декількома столиками розмістилися відвідувачі. Офіціанти в масках і кажуть, що заклад відкрито для гостей. "Загалом, ніщо тут не нагадує про карантин вихідного дня", - резюмували в мережі.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...