Не заради Чити та Челябінська: Дмитро Гордон пояснив, чому продовжує вести YouTube-проєкт російською і просить українськомовних гостей перейти на російську

Ведучий та журналіст Дмитро Гордон розповів, чому після початку повномасштабного вторгнення рф до України продовжив вести свій YouTube-проєкт російською мовою, передають Патріоти України.

У програмі "Слава+" Гордон поділився, що у нього є правило – якщо він спілкується з людьми, які говорять виключно українською, він "залюбки переходить на українську мову".

А от стосовно своїх програм на YouTube-каналі, в яких спілкується російською, журналіст пояснив, що переслідує певну мету: "Чому в YouTube я спілкуюся російською і чому прошу інколи своїх українськомовних гостей теж спілкуватися російською мовою, тому що територія YouTube, здебільшого, російська. І ще мені дуже важливо достукатись до російськомовної аудиторії, яка живе і в росії також", - прокоментував Гордон.

Журналіст вірить, що він зможе достукатися до росіян, які вміють думати. За словами Гордона, перш за все він націлений на москвичів, бо "всі революції робляться в столицях":

"Вода каміння точить. Я не вірю в те, що це можна зробити для переважної більшості росіян, але я вірю в те, що це можна зробити з москвичами, з пітерцями. Тому що головне не російська аудиторія у повному сенсі слова. Мене не турбує Чита або Челябінськ. Мене турбує Москва передусім. Тому що всі революції робляться в столицях. І якщо буде критична маса людей в Москві, які поставлять собі нарешті запитання що відбувається, і що буде з ними далі і що буде зі світом... Ну, шанс є", - впевнений Гордон.

Журналіст також рахує, що ті образливі пости, які він розміщує в Instagram про росіян, також вплинуть на тих з них, хто вміє думати: "Я хочу щоб ті, на кого я розраховую, бачили цю тупість, це зубожіння, цю глибину "руського міра". Це елемент того, що я хочу донести до російської аудиторії, яка думає. А така, я певен, є", - додав Гордон.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...