"Днепр никогда не был Украиной! Слава России!": Двоє чоловіків у соцмережі зізналися, що чекають на окупантів (відео)

Двоє "ждунів" з Дніпра заявили, що чекають приходу Росії. Вони заявили, мовляв, місто ніколи не було українським і назвали гривні "фантиками". А ще чоловіки не розуміють, чому їм доведеться публічно просити вибачення, зазначають Патріоти України.

Своїми проросійськими поглядами громадяни поділилися під час прямої трансляції в TikTok. Один з чоловіків заявив: "України не було — була Київська Русь. Не був ніколи Дніпро Україною".

Потім у чаті запитали, коли будуть вибачення. Але, на думку "ждуна", йому нема за що просити вибачення. А за мить він назвав гривні "фантиками" і сказав, мовляв, "не тримає" національну валюту.

В кінці відрізка прямої трансляції у відповідь на повідомлення "Слава Україні" житель Дніпра заявив: "Ні, це Росії слава. Ми з Дніпропетровська, ми — росіяни. Так, слава Росії". Як заявили в чаті, чоловікам варто чекати приходу правоохоронців. За прославляння ворога їм може загрожувати кримінальна відповідальність.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....