"До цього моменту вона мені дуже подобалась": Єгор Крутоголов із "Дизель-шоу" образився на Ксенію Мішину через порівняння із рашистами

Актор, комік та художній керівник Дизель Студіо Єгор Крутоголов прокоментував невиплату гонорару режисерові Миколі Федосенкову, за якого заступилася Ксенія Мішина, передають Патріоти України.

Микола Федосенков в Instagram розповів, що у Дизель Студіо «йому не виплатили у повному розмірі зароблений гонорар» — наприкінці лютого, за його словами, йому не доплатили за роботу 9900 гривень, а у березні - 10 тисяч гривень.

Спочатку він був реквізитором, а потім обійняв посаду контент-мейкера ТікТок Дізель. Загалом, він працював у компанії 10 місяців. «У квітні я дуже старався і віддав їм багато відео. А отримав за місяць роботи нуль гривень + повну відсутність відповідей на мої запитання, окрім: "Очікуй, з тобою зв’яжеться засновник Дизеля — Олексій Бланар», — написав Федосенков. Він також показав листування із Крутоголовим, який зазначив, що йому можуть виплатити 15 тисяч гривень.

Ксенія Мішина підтримала Федосенкова й написала у Stories: «Такі вчинки Дизель Студіо через букву Z у логотипі?». Свою версію скандалу озвучив Крутоголов. Актор зізнався, що його засмутили висловлювання Мішиної.

«Хлопчик Коля працював у нас реквізитором на проєкті Папаньки 4 і мені не подобалося, як він виконує свою роботу, я навіть накричав на нього (мабуть, вперше в житті я накричав на підлеглого) та навіть хотів його звільнити, але взяв себе в руки й подумав, що треба бути добрішим до людей, що, може, людина просто не на своєму місці й тому запропонував йому, після завершення проєкту, спробувати себе в іншій творчій області - монтаж мемів та приколюшек для інтернету. Він зробив декілька роликів, щось ще знімав, а потім почалося повномасштабне вторгнення і нам було (й досі є) не до приколюшек. Через деякий час він запросив за ці ролики суму, яка не відповідала ринковим цінам за подібну роботу, та й можливості студії під час війни обмежені, бо ми не даємо концертів та нічого не знімаємо й намагаємося якось акумулювати та направляти кошти на потреби ЗСУ (у вигляді автомобілів). Більш того, Коля почав шантажувати тим, що в разі невиконання його умов, він розмістить пост, який буде для нас антипіаром, на що мої партнери відповіли, що ми не ведемо переговорів із шантажистами, але я попросив все ж таки заплатити йому 50% від запрошеної суми, бо зараз тяжкі часи для всіх. Він її отримав, а наступного дня розмістив свій пост. Коля — не співробітник студії, зарплату він не повинен отримувати, а отримував гонорар за виконану роботу. У нас з ним, на відміну від наших співробітників, немає жодних трудових домовленостей, тож порушити ми їх не могли», — пише Крутоголов.

«До цього „мегашкандалю“ долучилися ще й декілька зірок, однією з яких була Ксенія Мішина, яка нас порівняла з рашистами через наявність букви Z в назві компанії. Я не знаю, чим зараз займається пані Мішина і де перебуває наразі, але мені особливо від неї прикро й огидно чути про такі порівняння, бо ми намагаємося робити все, що можемо для нашої перемоги над рашистами, та й, крім того, вона мені особисто так подобалася! до цього моменту», — прокоментував гуморист.

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...