До зими готові?! Мережу шокували "інновації" в Укрзалізниці (фото)

"Укрзалізниця" в черговий раз шокувала пасажирів "інноваціями", за допомогою яких монополіст на ринку залізничних перевезень в Україні підготувався до зимового сезону 2019-2020. Користувачі мережі публікують у Facebook кадри, на яких вікна і двері в поїздах просто позадували намертво монтажною піною, передають Патріоти України.

Так, Ярослав Путілін проїхався поїздом Маріуполь - Львів і показав фото з вагона. "Укрзалізниця" підготувалася до зими. Тупо запінили відкриті вікна. Потяг "Маріуполь - Львів". Зараз!" - пише Ярослав.

Ще один пасажир Укрзалізниці виклав у соцмережі знімок, на якому подібним чином запечатані вхідні двері у вагон поїзда. Правда, молодий чоловік не вказав, про який саме поїзді йде мова.

Користувачі мережі іронічно поставилися до таких саморобок від співробітників Укрзалізниці, які незвичайним способом вирішили проблему протягів в поїздах.

  • Доведеться склоріз з собою брати!
  • Треба було скотчем заклеїти? Або нехай в щілини сніг задуває?
  • Піна і скотч наші друзі.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...