Добре "погуляла": Шахрайка стала дружиною... 27 заможних чоловіків і втекла з їхніми грошима

В Індії шахрайка стала дружиною 27 заможних чоловіків і втекла з їхніми грошима

В Індії поліція шукає шахрайку, яка стала дружиною десятків чоловіків, викрала у них гроші й коштовності та втекла, передають Патріоти України.

Невловна "наречена", яку, як вважається, звуть Аврат, мала кілька спільників. Зокрема, їй допомагали свахи, які підшукували заможних чоловіків, демонстрували їм фотографії потенційної дружини та вмовляли одружитися з нею. Після весілля жінка зникала з дому новоспеченого чоловіка з його грошима та золотими ювелірними виробами. За час своєї злочинної кар'єри вона встигла вийти заміж і обікрасти чоловіків щонайменше 27 разів.

Один із потерпілих розповів, що перед втечею Аврат заявила, що їй потрібно терміново побачитися з батьками. Від іншого багатого чоловіка підставна дружина втекла під час спільної поїздки до клініки.

В одному випадку шахрайка все ж таки повернула гроші батькові ошуканого нареченого, проте не уточнюється, яким чином тому вдалося цього досягти.

Постраждалі, які намагалися вийти на слід банди шахраїв, виявляли, що її учасники користувалися вигаданими іменами, їхні документи були підробленими, а адреси та номери телефонів — фальшивими. Сама "наречена" називалася як мінімум трьома іменами: Джахін, Ілляса та Шахіна. Точна сума викрадених грошей не називається.

Точно в кут воріт: Кандидат у збірну України допоміг МанЮнайтед U-18 "знищити" суперників з непристойним рахунком (відео)

субота, 28 вересень 2024, 19:55

Півзахисник Закері Бауманн відзначився забитим м’ячем у матчі між Манчестер Юнайтед U-18 та Блекберном U-18, повідомляють Патріоти України. На 30-й хвилині футболіст українського походження подвоїв рахунок у матчі. Закері отримав передачу від напарника...

"Був доброю та мудрою людиною": Внаслідок дронової атаки на Харківщині загинув суддя Верховного суду (фото)

субота, 28 вересень 2024, 19:15

У суботу, 28 вересня, внаслідок атаки російських дронів у Козачій Лопані Харківської області загинув суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Леонід Лобойко. Про це повідомив Верховний суд, передають Патріоти України. «Колектив Верховного...