"Доньок дражнили через колір шкіри": Дружина футболіста "Шахтаря" поскаржилася на расизм в Україні

У родині Дентіньо підростає троє дітей: 8-річний Бруно Лукас, а також 6-річні дівчатка-двійнята Рафаелла і Софія.

Дентіньо. Фото: Спортарена.

Відома бразильська модель Дані Соуза, яка є дружиною півзахисника донецького "Шахтаря" Дентіньо, розповіла, що її дочкам доводилося стикатися з проявами расизму в Україні, інформують Патріоти України.

"Дві старші дівчинки в школі завжди показували язик, і я знаю, що це було через колір шкіри моїх дочок. Одного разу я зустріла цих дівчат в шкільному коридорі, і поговорила з ними. Я сказала: "Якщо ви покажете їм язик знову, то побачите його у відповідь". І вони більше ніколи не сварилися з моїми дочками.

Мені дуже боляче усвідомлювати, що в наші дні існує расизм. Але я дуже вдячна, що можу дати дітям освіту в Європі. Вони говорять англійською і добре розвинені. Я знаю, що освіта в Бразилії не настільки хороша", - зазначила Соуза в інтерв’ю Yahoo Sports.
У родині Дентіньо підростає троє дітей: 8-річний Бруно Лукас, а також 6-річні дівчатка-двійнята Рафаелла і Софія.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...