Допомагає ЗСУ: Як живе колишній чоловік Ані Лорак

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу, який пішов від опальної співачки до візажистки Лілії Реус, виявився кращим за свою колишню. Поки скандальна зірка продовжує працювати у РФ та мовчить про повномасштабну війну, турецький бізнесмен живе в Україні, повідомляють Патріоти України.

"Живе, виявляється, він, у Києві. І є співзасновником турецької косметичної компанії. А ще дуже активно допомагає ЗСУ", - розповів у новому випуску "Слава ПРО" ведучий Слава Дьомін.

Він зазначив, що запрошував колишнього чоловіка Лорак на інтерв'ю. Проте бізнесмен відмовився. Як пожартував Дьомін, Налчаджіоглу точно знає, про що його будуть питати. А говорити про зрадницю Лорак він, ймовірно, не хоче.

Декілька днів тому Налчаджіоглу повідомив, що під час жахливих землетрусів у Туреччині постраждало місто, де він виріс. Туди він направив допомогу. Також бізнесмен розповів, що косметична компанія, співзасновником якої він є, допомагає Збройним Силам України та лікарням, де лікують поранених.

Мурат Налчаджіоглу - що про нього відомо

З 2009 по 2019 роки турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу був у шлюбі з Ані Лорак. Після цього він закрутив роман з молоденькою дівчиною. Згодом екс-чоловік Ані Лорак вперше розповів, чому вони розлучилися. Зрадниця постійно була у РФ, а після після розлучення вона одразу забрала їх дочку Софію в Москву.

Налчаджіоглу з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну засуджує війну. Також він займається волонтерством і допомагає постраждалим від війни українцям. Наприкінці 2022 року екс-чоловік Лорак пояснив своє рішення залишитися в Україні. Він зазначив, що вважає нашу країну своєю другою батьківщиною.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...