Допомагали спецслужби: Гордон знайшов несподіване виправдання за інтерв'ю з Гіркіним (відео)

Матеріали інтерв'ю з колишнім ватажком ДНР Ігорем Гіркіним може бути використано як доказ в Гаазькому суді у справі про анексію Криму і розв'язування війни на Донбасі. Про це заявив журналіст Дмитро Гордон у своєму зверненні, яке він опублікував на каналі в YouTube, передають Патріоти України.

"Флешки з матеріалами цих інтерв'ю знаходяться в Гаазі. Показання колишнього прокурора окупованого Криму Наталії Поклонської (інтерв'ю з нею Гордон взяв трохи раніше, - "Апостроф") і Ігоря Гіркіна стануть одними з основних свідоцтв у справі про анексію Криму і розв'язуванні кривавої бійні на Донбасі", - пояснив він.

Він також зробив акцент на тому, що інтерв'ю і з Поклонською, і з Гіркіним були зроблені у співпраці з українськими спецслужбами.

Відзначимо, що інтерв'ю з Гіркіним, що взяв Гордон, викликало неоднозначну реакцію в мережі. Відомий ведучий і волонтер Сергій Притула запропонував журналісту в зв'язку з цим взяти інтерв'ю у ватажків донецьких бойовиків Гіві і Мотороли.


На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...