Допомагали спецслужби: Гордон знайшов несподіване виправдання за інтерв'ю з Гіркіним (відео)

Матеріали інтерв'ю з колишнім ватажком ДНР Ігорем Гіркіним може бути використано як доказ в Гаазькому суді у справі про анексію Криму і розв'язування війни на Донбасі. Про це заявив журналіст Дмитро Гордон у своєму зверненні, яке він опублікував на каналі в YouTube, передають Патріоти України.

"Флешки з матеріалами цих інтерв'ю знаходяться в Гаазі. Показання колишнього прокурора окупованого Криму Наталії Поклонської (інтерв'ю з нею Гордон взяв трохи раніше, - "Апостроф") і Ігоря Гіркіна стануть одними з основних свідоцтв у справі про анексію Криму і розв'язуванні кривавої бійні на Донбасі", - пояснив він.

Він також зробив акцент на тому, що інтерв'ю і з Поклонською, і з Гіркіним були зроблені у співпраці з українськими спецслужбами.

Відзначимо, що інтерв'ю з Гіркіним, що взяв Гордон, викликало неоднозначну реакцію в мережі. Відомий ведучий і волонтер Сергій Притула запропонував журналісту в зв'язку з цим взяти інтерв'ю у ватажків донецьких бойовиків Гіві і Мотороли.


Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...