"Дорога Гепи" поглинає нові жертви: Побоїще на найбільшому ринку Харкова. Десяткам учасників оголосили підозру

Плани харківської мерії нищать один з найбільших торгівельних осередків України, де десятками років працюють тисячі самозайнятих харків'ян, чиє життя тепер має круто змінитись

Прокуратура оголосила підозру 56 учасникам масових заворушень на ринку "Барабашово", повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу прокуратури Харківської області

"У затриманих вилучено 7 травматичних пістолетів "Stalker", "Retay", "EKOL" "ФОРТ-12 РМ" та набої до них, гумові кийки, понад 50 сльозогінних та газових балончиків, піротехніку та автомобіль", - йдеться у повідомлення.

27 лютого біля ТЦ "Барабашово" відбулись масові заворушення. Учасники події застосовували зброю, піротехніку, сльозогінний газ та підпалили в’їзну арку.

"Того ж дня за підозрою у вчиненні злочину в порядку ст. 208 КПК України затримано 55 осіб, що брали активну участь у масових заворушеннях", – йдеться у повідомленні.

Також правоохоронці намагаються встановити всіх осіб, які брали участь у конфлікті. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

26 лютого у Харкові біля торговельного центру "Барабашово" сталася бійка з використанням світлошумових гранат і газу через будівництво дороги.

27 лютого у Харкові через бійку біля торговельного центру "Барабашово" до Київського відділу поліції доставили 53 осіб та відкрили кримінальне провадження.

Зі свого боку, міський голова Першої столиці України обіцяє, що обов'язково розтрощить цей "Шанхай", дорога важливіша, і взагалі ринок винен гроші місту.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...