"Дорослі" розваги скінчились сумно: Під Дніпром діти потрапили до реанімації після розпивання самогону (фото)

У місті Кам'янське Дніпропетровської області троє неповнолітніх отруїлися невідомою рідиною, попередньо - алкоголем. Про інцидент 15 грудня повідомила пресслужба обласної поліції на офіційному сайті. Місцевий портал gorod.dp.ua пише, що, за попередньою інформацією, школярі випили самогон, зачинившись у туалеті ліцею №1, передають Патріоти України.

Двоє дітей – хлопець і дівчинка – потрапили до реанімації, ще одна школярка на амбулаторному лікуванні.

За даними поліції, невідому рідину в навчальний заклад приніс 14-річний учень. Копи не уточнили, де саме це сталося. Хлопчик пригостив напоєм двох дівчаток 13 і 14 років. Незабаром усім трьом стало погано, їм викликали швидку.

Журналісти повідомили, що двоє постраждалих потрапили до реанімаційного відділення міської лікарні швидкої медичної допомоги.

На своїй сторінці в Facebook головна лікарка Кам'янської станції швидкої допомоги Лариса Биданцева повідомила іншу версію подій.

Вона підтвердила, що отруєння сталося в ліцеї №1. Однак, за даними головлікарки, дві школярки нібито самі "напоїли" сурогатним алкоголем свого товариша.

Одна з дівчаток втратила свідомість, після чого в навчальний заклад викликали швидку. "Всі троє дітей перебували в стані оглушення", – написала Биданцева.

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Супервоїн з мене не вийшов, але роблю, що можу": Відомий український співак показав свою військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:05

Відомий український співак, а тепер і воїн ЗСУ, Олександр Положинський розповів, що 16 травня – це особлива для нього дата. Військовий відзначив два роки з моменту початку служби в армії, передають Патріоти України. У своєму Instagram Олександр Положин...