"Досить народжувати, вік вже бере своє!": Вагітну Світлану Тарабарову жорстко розкритикували у мережі за... веселе фото

Втретє вагітна співачка Світлана Тарабарова несподівано стикнулася з критикою у Мережі. У гості до артистки завітала її подруга, телеведуча Соломія Вітвіцька. Разом зі старшими дітьми Світлани знаменитості зробили декілька веселих фото та опублікували їх в Instagram спільним дописом, передають Патріоти України.

"В очікуванні дива", - написала Тарабарова.

Однак несподівано молоду матусю жорстко розкритикували у коментарях. Образливі коментарі стосувалися не лише співачки, а й її дітей.

  • Мені здається що вона завжди вагітна, скільки у неї дітей?
  • Нащо язики показувати? Це негарно!
  • Ви так потовстіли, що це жесть... Досить вам народжувати, вік вже бере своє!
  • Діти на маму взагалі не схожі...
  • Тільки потім не скиглить, що багато дітей та грошей не вистачає.

Тарабарова не стала мовчати та відповіла на усі закиди хейтерів у сторіз в своєму акаунті. Співачка була просто приголомшена такими коментарями.

"Я просто в шоці від коментарів цих "жінок". Я ніколи з таким не зіштовхувалась і хочу за це вам подякувати, моя світла Insta-родина. Я навіть не уявляю, що переживають люди, яким пишуть хейт. А ви - дівчата , коментатори не переймайтеся , я спокійно народжу, схудну і буду щаслива, тому що всередині мене немає злості та гнилі, я вам співчуваю щиро", - написала Світлана.

Також виконавицю дуже обурило, що подібні злі слова жінки писали їй у велике свято - Вербну неділю. Тож Світлана подякувала усім своїм добрим підписникам та нашим захисникам.

"Всім світлим, добрим, людяним українцям не втомлюся казати дякую! P.S.: І це у Вербну неділю! Потім ці жіночки, коментуючи, ходять до церкви! Ой, все! Навіть не хочу витрачати на це свій час. Люблю вас, дякую! Слава Україні! Дякую нашим захисникам за цей неймовірний день! Світло завжди перемагає темряву", - додала Тарабарова.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно