Довелось навіть звернутися до психолога: Українська акторка зізналася, що через путіністку Оксану Марченко у неї впала самооцінка

Акторка Даша Трегубова в інтерв'ю Аліні Доротюк розповіла, як переживала хейт через зрадницю України та куму диктатора Путіна Оксану Марченко, передають Патріоти України.

У 2019 році Трегубова була ведучою 10 сезону вокального шоу Х-фактор. Акторка зайняла місце путіністки Марченко. «Коли ти стала ведучою Х-фактора, ти була не готова до того, що тебе не сприйматимуть замість Оксани Марченко. Довелося навіть звернутися до психолога», — зазначила журналістка.

«Я звернулася навіть до двох психологів. Я сказала, що мені дуже погано, впала самооцінка. Це було дуже неприємно. Писали, що Марченко була набагато „душевнішою“, а ця розмахує текою, і не звертає увагу на людей. Данилко сказав мені тоді, щоб я не читала коментарів», — розповіла акторка.

Трегубова зізналася, що перетиналися на івентах із Марченко: «Я дуже відчуваю всяку нещирість. Оксана взяла на себе титул „Мати нації“. А в мене від цього смикається око. Якщо я так почну коли-небудь говорити, вдарте мене чим-небудь. Так не можна. У кожної нації повинні бути провідники, але це не повинні бути люди в білих пальто, які вони вчора купили в Dolce&Gabbana».

Путіністка Оксана Марченко покинула Україну за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення РФ. Напередодні повномасштабної війни вона вже записувала відео з Москви зі співаком Басковим, який підтримує злочинний кремлівський режим.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...