Довелося тікати по партах: Матері учнів на Львівщині напали на директора школи (відео)

У селі Верхня Яблунька у Самбірському районі Львівської області місцеві мешканки побили директора школи. Про це розповіли у Telegram-каналі LVIV.MEDIA, опублікувавши відео нападу на Івана Січка, який стався в будівлі навчального закладу 11 вересня, передають Патріоти України.

Як повідомляється, причиною конфлікту стали звинувачення у психологічних знущаннях над дітьми на адресу директора. Ба більше, раніше він навіть поставав за булінг перед судом, однак зумів уникнути покарання через «сплив строку давності розгляду справи».

На тлі скандалу Січка було звільнено із займаної посади, однак, як пояснив директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска, не з тим формулюванням, що було рекомендовано, завдяки чому той зумів зрештою поновитися на займаній посаді та повернутися до школи.

Це й стало приводом для обурень з боку батьків учнів, унаслідок чого Січку довелося рятуватися, тікаючи від них просто по партах.


Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...