Друг не зміг пояснити, звідки в нього синець під оком: Нові подробиці загадкової загибелі киянина в Карпатах

27 квітня в Українських Карпатах знайшли тіло 40-річного киянина, який зник ще в лютому. Загиблого знайшли в ущелині біля струмка поблизу підніжжя гори Магура-Жиде.

Знайомі загиблого в Карпатах 40-річного Олексія Кушнірука розповіли, що його товариш, який теж брав участь у поході в гори, постійно плутається у своїх розповідях, інформують Патріоти України.

Чоловіка, який зник безвісти в Українських Карпатах, розшукували з лютого. Понад півтори сотні людей прочісували кожен квадратний метр гірських підйомів і спусків у Закарпатській області. У вівторок, 27 квітня, рятувальники знайшли тіло чоловіка.

13 лютого друзі каталися на лижах у районі гори Гемба. Це були неофіційні траси. Туристи спустилися в умовах поганої видимості, а того дня, окрім туману, спостерігався ще й сильний снігопад. Товариша загиблого, Сергія, знайшли уже наступного дня. Він сам вийшов на зв'язок. А от від Олексія ніяких сигналів не було.

Друзі загиблого розповіли, що обставини, за яких загубився Олексій Кушнірук, є для них загадкою. "Сергій, який вирушив у похід разом з Олексієм, постійно плутається у своїх розповідях. "Він не міг пояснити, чому був фінгал під оком, якісь були неточності. Він казав, що синець з'явився у Києві, а рятувальники – що бачили його одразу після того, як знайшли Сергія", – зазначили знайомі загиблого киянина.

ЗМІ намагалися взяти коментар у Сергія. Проте чоловік відмовився розмовляти з журналістами. Рятувальники шукали зниклого киянина на висоті 1,5 кілометра. Пошуковці розповіли, що, ймовірно, загиблий ступив на зледенілу ділянку й посковзнувся. Його тіло знайшли на майже 200 метрів нижче, за 7 кілометрів від місця зникнення.

Місце загибелі киянина.

Попередньо встановлено, що в загиблого є ознаки черепно-мозкової травми. Але остаточну причину смерті ще встановлюватимуть правоохоронці.

Джерело: ТСН.ua

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...