Друг у біді не кине: Чоловік відбив свого пса у величезного ведмедя

Лікарі боролися за життя пітбуля понад 3 годин.

Житель Каліфорнії не побоявся вступити в сутичку з ведмедем заради улюбленого пса, який потрапив у лапи хижака. Чоловік розповів, що для цього йому довелося накинутися на 160-кілограмового ведмедя з кулаками, передають Патріоти України з посиланням на NY Post.

Увечері напередодні Дня Подяки Калеб Бенхам знаходився в своєму будинку у містечку Грасс-Валлі, коли почув зовні дивний шум. Визирнувши у вікно, він побачив величезного ведмедя, який тягнув за голову його пітбуля на ім'я Бадді. Недовго думаючи, господар кинувся рятувати свого "малюка".

"Я просто побіг туди, врізався у ведмедя, схопив його за горло і почав бити по морді і очам, поки він не відпустив, - розповів Бенахм. - Моєю першою думкою було те, що я втрачу свого малюка".

У лікарні пораненого пса негайно відправили на операцію, де наклали скоби і шви. Лікарі боролися за життя тварини 3,5 години, але зараз Бадді почувається краще і відновлюється. Його господар, однак, далекий від спокою. Бенхам вважає, що ведмідь може повернутися в його двір після нападу.

"Він вийшов на полювання, у нього забрали їжу, і мені здається, що він захоче її повернути, - сказав чоловік. - Але якщо він нападе знову, я буду готовий. Бадді мені як дитина, я б помер за свою собаку".

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...