"Друга армія світу": У мережу злили розмову, як окупант просить у матері грошей на екіпірування для війни (аудіо)

Служба безпеки України оприлюднила аудіозапис розмови російського солдата з мамою, в якій він жаліється на якість військового екіпірування та просить вислати грошей на нове, передають Патріоти України.

"Там поїхали хлопці колоною до Росії, мені повинні купити екіпірування. У тебе там є щось (гроші - ред)?. Тисяч вісім напевно", - цікавиться він.

Його матір явно здивована таким запитом, та обіцяє позичити гроші. Вона також запитує сина, чи зобов'язані солдати купувати це за свої гроші. "Те, що на нас зараз – це страшно. Це складно назвати екіпіруванням", - відповідає окупант.


Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...