Дружній вогонь від "мишебратів"? Бойовики "ДНР" заявили про обстріл пропаган***в Путіна на Донбасі

Журналісти бойовиків Донбасу повідомили, що їхні колеги - пропагандисти з російського каналу "Росія 24" - нібито потрапили під обстріл в Ясинуватій, внаслідок чого з ними було втрачено зв'язок. Про це повідомили в "Донецькому агентстві новин", підконтрольному лідерам бойовиків "ДНР", передають Патріоти України.

Також інформацію підтвердили в угрупованні, що називає себе "Управлінням народної міліції ДНР". Слід зазначити, що в прес-службі російського телебачення ВГТРК спростували інформацію, що була опублікована на окупованих територіях Донбасу.

В "ДАН" стверджують, що українські силовики нібито стріляли в співробітників російського телеканалу, коли ті знімали репортаж про наслідки обстрілу на прилеглих до Ясинуватої територіях. Разом з пропагандистами з РФ був представник прес-служби "Управління народної міліції ДНР". З моменту початку стрілянини журналісти сховалися в підвал одного з будинків. Ніяких даних щодо поранених або убитих або підтверджень стрілянини не з'явилося.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...