Дружина молодша на 19 років! 52-річний Антін Мухарський знову одружився (фото, відео)

Антін Мухарський одружився зі своєю дівчиною Єлизаветою Бєльською, з якою зустрічався шість років. Обраниця українського актора, письменника і музиканта на 19 років молодша за нього, передають Патріоти України.

Пара познайомилася ще у 2011 році, коли Антін перебував у шлюбі зі Сніжаною Єгоровою. Зустрічатися пара почалася у 214 році. Про це Антін розповів у програмі "Зірковий шлях".

Мухарський зізнався, що Єлизавета допомогла йому впоратися з депресією після скандального розлучення з Єгоровою. Він зазначив, що з Єлизаветою вони повінчалися кілька років тому в Україні, а от розписалися вже в Туреччині у 2020 році.

Пара не збирається заводити дітей, а хоче присвятити життя один одному. Варто зазначити, що у Мухарського 5 дітей: троє від Сніжани Єгорової та двоє від попередніх відносин.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...