Друзі покинули вмирати: Під Києвом чоловіка заживо поховало під піском (фото)

Сьогодні, 20 липня, в Київській і Дніпропетровській областях піском засипало людей. Про це повідомляє ДСНС України у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Перший випадок стався о 13:35. До оперативно-диспетчерської служби Володарського району Київської області надійшло повідомлення про те, що трьох дорослих осіб, під час копання піску, зсувом ґрунту засипало у несанкціонованому кар’єрі у селі Тадіївка.

На місце події направили черговий караул. Коли рятувальники прибули, то стало відомо, що троє чоловіків вирішили набрати піску в неексплуатованому кар'єрі, в результаті чого трапився зсув. Двом чоловікам вдалося вибратись з-під завалу своїми силами, після чого вони залишили дане місце до прибуття пожежного підрозділу.

В результаті проведення пошукових робіт, рятувальниками знайшли та вилучили тіло загиблого чоловіка 1972 року народження.

Другий трагічний випадок стався цього ж дня о 12:53. До Служби порятунку Дніпропетровщини надійшло повідомлення, про нещасний випадок з людьми, який стався в П’ятихатському районі за межами села Комісарівка.

За повідомленням від служби "102", надзвичайникам стало відомо, що під час набирання піску для господарських робіт стався зсув піщаної маси у стихійному місцевому кар’єрі. Внаслідок події засипало чоловіка та дитину. За вказаною адресою направили надзвичайників.

Повідомляється, що о 14:16 рятувальники вилучили з піску тіло дитини, 2005 року народження. О 14:25 - вилучили з піску тіло громадянина, 1969 року народження.


Пенсії з 1 травня перерахують автоматично: Ось кого торкнеться підвищення

понеділок, 29 квітень 2024, 6:50

Пенсії в Україні перерахують із 1 травня. Йдеться про тих, хто досяг віку від 70 років і при цьому розмір їхньої виплати не сягає 10 340,35 грн. Такий перерахунок відбудеться автоматично, передають Патріоти України. Щоб отримати доплати, потрібно відпо...

В Україні кардинально змінилася ситуація на ринку праці: Названо професію, яка несподівано стала непопулярною

понеділок, 29 квітень 2024, 6:44

В Україні спостерігається значний дефіцит на ринку праці. Високий попит мають практично всі професійні працівники, крім працівників сфери IT.Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. В Україні, згідно з даними опитування НБУ, ско...