Дуже "общительная" жіночка: У Дніпрі пенсіонерка заразила коронавірусом 35 осіб

Пенсіонерка заразилася коронавірусом від свого 37-річного сина, який лікувався амбулаторно.

У Дніпрі від 63-річної жінки з COVID-19 заразилося понад три десятки осіб. Про це повідомила під час брифінгу 7 травня медична директорка Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 Надія Сальник, передають Патріоти України.

«Учора ми доповідали про додаткові 35 випадків. Усі ці люди захворіли від 63-річної жінки. З третього травня вона перебуває в 21-й лікарні. Наразі її стан тяжкий. Усі 35 осіб також перебувають під наглядом», – повідомила вона.

Як пише Vgorode.ua, пенсіонерка заразилася коронавірусом від свого 37-річного сина, який лікувався амбулаторно. Спочатку чоловік звернувся за допомогою до медиків через ГРВІ, а пізніше отримав позитивний результат ПЛР-тестів.

Зараз у Дніпрі офіційно зафіксовано 189 випадків COVID-19, 40 з цих людей одужали. Як повідомлялося, за добу 5 травня в Дніпропетровській області було встановлено антирекорд за кількістю хворих на коронавірус.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...