"Два роки працюю, але перший раз таке": У Львові пасажирка-"заєць" побила водія автобуса та жбурляла каміння (відео)

У Львові в автобусі №3А сталася бійка між водієм та пасажиркою, яка відмовилася платити за проїзд, вчинила скандал та накинулася на водія. Про це повідомляє «Вголос», передають Патріоти України.

Інцидент стався 5 липня, близько 14:39. За словами очевидців, на прохання людей вийти з автобуса жінка відповідала непристойними жестами. Коли ж дебоширку врешті випровадили з транспорту, вона почала бігти за автобусом та кидати в нього каміння.

У водія на руці після нападу залишились подряпини. У чому причина такої агресивної поведінки - незрозуміло. «Я підійшов і кажу: «Оплатіть, будь ласка, чи маєте якісь документи? А вона каже: «Пішов нах** та й затялася. Два роки працюю, то перший раз таке. Молоде, нагле, якесь обкурене. Поліцію викликав, але то хіба дочекаєшся», – розповів «Вголосу» водій Ярослав.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...