Два роки скаржився на неприємний запах: Медики були спантеличені знахідкою в носі маленького хлопчика (фото)

У 7-річного китайського хлопчика, який два роки скаржився на загадковий неприємний запах, в лівій ніздрі застряг металевий гвинт. Про це повідомляє Oddity Central, передають Патріоти України.

Неназваний хлопчик з міста Цзяоцзуо, провінція Хенань, говорив батькам, що відчуває неприємний запах щонайменше декілька років, але вони ніколи не могли з'ясувати, що це було. Вони, звичайно, не могли понюхати, що це було, а 7-річна дитина не могла описати запах, тому довгий час вони ігнорували його скарги, вважаючи їх вигадкою.

Однак в останні тижні його скарги почастішали, тому вони вирішили відвести його до лікаря. Огляд ніздрів хлопчика виявив загадкову чорну масу в його носі, що згодом було підтверджено комп'ютерною томографією голови. Таємничий предмет, що застряг у носі хлопчика, неможливо було ідентифікувати, і він перебував так високо в носовій порожнині, що лікарі побоювалися, що можуть завдати серйозної шкоди, намагаючись його витягти. Залишати його в носі хлопчика також не було варіантом, оскільки на вигляд він був оточений гноєм, без сумніву, спрчиненим інфекцією.

Після консультації з батьками та отримання їхньої згоди, ЛОР-лікар вирішив прооперувати хлопчика. Як повідомляється, лікар спробував три різні інструменти, перш ніж нарешті витягнув чорний чужорідний предмет з носа хлопчика. Він був покритий декількома шарами носових виділень і засохлого гною, тому спочатку ніхто не знав, що це було, але після очищення лікарі зрозуміли, що це був металевий гвинт.

"Через те, що предмет застряг у носовій порожнині надовго, спочатку було неможливо зрозуміти, що це було", - розповів представник лікарні в інтерв'ю Elephant News. "Після ретельного очищення було виявлено, що це був металевий гвинт".

7-річний хлопчик повністю одужав і більше не відчував неприємного запаху, на який так довго скаржився. Лікарі попереджають, що предмети, які застрягли в носі у дітей, не є рідкістю, вказуючи на те, що такі симптоми, як ненормальне колупання в носі, густі виділення з носа зі специфічним запахом, не повинні ігноруватися батьками. Однак вони визнають, що такі предмети зазвичай виявляють через декілька годин або днів після застрягання.

Хоче вбивати українців: Російський "двійник" Леонардо Ді Капріо пішов на війну проти України

понеділок, 7 жовтень 2024, 16:56

Так званий «двійник» відомого американського актора Леонардо Ді Капріо з Подольська Роман Бурцев, так і не знайшовши гідного застосування своєму «таланту», вирушив на війну проти України, передають Патріоти України. Про це з посиланням на російські про...

Якщо є відстрочка чи бронь, але прийшла повістка: Українцям пояснили, що робити

понеділок, 7 жовтень 2024, 16:50

Потрібно прибути до територіального центру комплектування та соціальної підтримки навіть тоді, коли людина має відстрочку або бронювання, але отримала повістку. Про це в ефірі "Апостроф TV" повідомив адвокат Ростислав Кравець, передають Патріоти Украї...