Димок сепаратизму: В Ужгороді розгорівся скандал через українську мову

Працівниця музею заявила, що вона є русинкою.

В Ужгороді розгорівся гучний скандал через відмову працівниці музею говорити українською мовою. Відповідний випадок описала на своїй сторінці в Facebook Юлія Юліна, передають Патріоти України.

Так, працівник музею, не тільки не захотіла говорити українською мовою, хоча і викладала її, а говорить російською "принципово". "У мене в школі була п'ятірка з української мови, я її навіть викладала, но вот сейчас, ввиду политической ситуации в стране, я принципиально говорю и буду говорить только на русском!" - заявила вона.

Крім такої зухвалої заяви, працівник музею не посоромилася розвести демагогію, ким, нібито, є насправді жителі Західної України. За її словами, "жителі Західної України не українці, а русини".

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...