Дива трапляються! У Запоріжжі небайдужі люди за день зібрали гроші на новий будинок для багатодітної родини (фото)

У Запоріжжі небайдужі люди за один день назбирали необхідну суму грошей для купівлі нового будинку для багатодітної родини Герасимових із Дніпропетровської області. Будинок, в якому вона мешкала раніше, згорів внаслідок пожежі. Про це у соцмережі повідомила волонтерка Злата Некрасова, передають Патріоти України.

"Плачу я іноді? Так, але тільки від щастя! Ми це зробили! Ми зібрали $4000! За один день ми зібрали сім'ї на новий будинок! Це перемога кожного з нас!", — написала Злата Некрасова.

За день до цього волонтерка повідомила, що багатодітна родина з села Верховцеве Дніпропетровської області, у якій виховується десятеро дітей, залишилася без даху над головою. Будинок згорів вщент у результаті пожежі. Багатодітна мати 45-річна Людмила Герасимова сама виховує дітей. Обидва її чоловіки померли. Весь цей час і мати, й діти, жили у вигорілій вщент будівлі.

Злата Некрасова розповіла, що будинок у населеному пункті, де мешкає родина, коштує близько 4 тисяч доларів, тому звернулася до своїх підписників з проханням допомогти зібрати необхідну суму для придбання нового будинку. За день гроші назбирали, тож незабаром родина переїде до нової оселі.


Джерело: ТСН.ua

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...