Дизайнер на ім'я Ковід "передбачив" пандемію ще в 2019 році, але тоді на це ніхто не звернув уваги (фото, відео)

У мережі набирає популярність відео одного з випусків американського шоу "Проект Подіум", датоване квітнем 2019 року. Під час конкурсу один з учасників зобразив сумну дійсність за часів пандемії. Звичайно, тоді на це ніхто не звернув уваги, адже до спалаху коронавірусу залишалося ще близько 8 місяців, передають Патріоти України.

Суть завдання така: учасникам потрібно було створити наряд, який максимально прикриє тіло моделі. Індійський дизайнер на ім'я Ковід Капур зшив для манекенниці червоний костюм в клітину і додав до нього незвичайний на той час аксесуар - захисну маску з таким же принтом, пише Daily Star. Судді тоді назвали творіння модельєра "хворим", але хто ж знав, що в 2020-му маска для обличчя стане невід'ємним елементом життя.

Користувачі мережі звернули увагу не тільки на маску, але й на ім'я дизайнера, і прийшли до висновку, що це було передбачення пандемії. "Посуньтесь, Сімпсони, є ще одне шоу, яке пророкує майбутнє", "О боже, вони передбачили майбутнє", - пишуть користувачі.

Сам же Ковід, зрозуміло, сміється над реакцією людей і каже, що поняття не мав, що через півроку його маска стане такою обговорюваною. "Для творця важливо, щоб про його роботу говорили, це найголовніше", - зазначив дизайнер.


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...