Ексчемпіон світу дав пораду, що робити Ломаченку після яскравої перемоги над колишнім абсолютом

Український боксер В’ячеслав Сенченко висловився щодо чемпіонського поєдинку між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом. Новий володар титулу IBF у легкій вазі нокаутував свого австралійського суперника в 11-му раунді. Пізніше Ломаченко зізнався, кому присвятив перемогу. Журналіст NV Андрій Павлечко ексклюзивно поспілкувався з боксером В’ячеславом Сенченком. Колишній чемпіон світу поділився враженнями від бою та розповів, що далі робити Ломаченку, передають Патріоти України.

— Які враження від поєдинку Ломаченка та Камбососа?

Які враження? Цікавий, напружений поєдинок. Бій мені сподобався. Ломаченко був на своєму високому рівні і не дав шансів Камбососу на перемогу.

— Перед поєдинком багато хто наголошував на міцності Камбососа й казав, що бій пройде всю дистанцію. Це була недооцінка Ломаченка чи переоцінка австралійця?

Тут не йде мова про недооцінку чи переоцінку, просто так, мабуть, вважали, тому що Камбосос досвідчений боксер, який бився з Лопесом і Хейні два рази і програвав за очками, у Лопеса виграв. Тому, мабуть, за підсумками цих боїв вважали, що він дасть гідний бій Ломаченку.

— Ломаченко підійшов до поєдинку у найкращій своїй формі?

Мабуть, зважаючи на його вік, це була його найкраща форма. Він набирає оптимальну форму, яку можливо, тому, мабуть, так.

— Що далі робити Василю? Націлитися на абсолютне чемпіонство?

Далі треба об'єднувати титули. Є всі можливості. Боксери WBO і WBC, вони боксери Top Rank. Тому по цих двох версіях буде легше об'єднати і отримати об'єднавчий бій. Тому, думаю, ми скоро побачимо бій за титул WBC або WBO, — сказав Сенченко.

Джерело: НВ

Сенсаційна знахідка на Київщині: Археологи виявили у Білогородці артефакт козацької доби, котрий музефікують для відвідин туристів

неділя, 8 вересень 2024, 6:50

Це село на околиці Києва в княжі часи було значним політичним і ремісничім центром, сліди колишньої значущості зберігала ще і 17 століття. Археологи Інституту археології НАН України знайшли унікальний артефакт у селі Білогородка на Київщині. Про це пов...

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...