Електронний реєстр військовозобов'язаних заповнений на 90 відсотків: Чи можливий витік інформації з нього


Єдиний електронний реєстр військовозобов'язаних «Оберіг», в який народні депутати пропонують додавати розширену інформацію про військовозобов`язаних, функціонує та постійно наповнюється. Про це у коментарі "Еспресо" розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. За його словами, реєстр — закрита система, яка має свій захищений контур, передають Патріоти України.

«Це достатньо захищений продукт, який немає жодних натяків на можливість бути вразливим. І ми бачимо, що за півтора роки повномасштабної війни немає витоку сенситивної інформації», — зазначив він та додав, що електронний реєстр «Оберіг» вже наповнений більше, ніж на 90%. Втім, ще залишаються питання щодо сервісів на його базі та того, якими вони будуть.

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...

Підозрюваного у вбивстві Фаріон ретельно готували до злочину: Експерт-криміналіст вказав на важливі ознаки

субота, 27 липень 2024, 14:00

В'ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві професорки Ірини Фаріон, міг хтось готувати та тренувати. Про це розповів кримінальний психолог Юрій Ірхін в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. Експерт наголошує, що психіка 18-річної людини д...