Фанати у траурі: Помер зірка фільму "Циганка Аза" - народний артист України

У вівторок, 11 травня, не стало народного артиста України, актора і режисера Ігоря Крикунова, який зіграв головну роль у фільмі "Циганка Аза" - Василя, , передають Патріоти України.

На сторінці у Вікіпедії відзначається, що артист закінчив Щукінське училище, 13 років був провідним актором у московському циганському театрі «Ромен». Він знявся у 14-ти музичних, телевізійних та художніх фільмах.

На початку 1980-х років Ігор Крикунов переїхав до Києва, працював у театрі «На Подолі», пізніше створив і всі ці роки керував Київським циганським театром «Романс». Про те, що стало причиною смерті 67-річного артиста, не повідомляється.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...