Феміда вирішила покарати: У Києві чоловік погладив жінку у метро й отримав штраф

Печерський районний суд Києва оштрафував на 119 грн киянина, який залицявся до жінки у метро. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на постанову від 7 вересня.

Подія сталася ввечері 10 серпня. На ескалаторі столичної станції метро «Печерська» чоловік погладив жінку по зовнішній частині стегна лівої ноги. У відповідь вона зробила зауваження. На що порушник показав непристойний жест у вигляді середнього пальця. Феміда оцінила цю витівку як дрібне хуліганство.

У суді чоловік щиро розкаявся і підтвердив деталі інциденту, які було викладено в адмінпротоколі. Документ оформило столичне управління поліції у метрополітені. Окрім штрафу, порушник заплатить 536,8 грн судового збору.

Наголосимо, що суд застосував до залицяльника максимальний штраф за статею 173 Кодексу про адміністративні правопорушення («Дрібне хуліганство»). Ця ж стаття містить інші види покарання, зокрема, громадські роботи від 40 до 60 годин або виправні роботи до двох місяців, або адміністративний арешт до 15 діб.

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...