Француз випадково заплив до України на каяку - здивував прикордонників і себе (фото)

Громадянин Франції під час своєї мандрівки на каяку випадково заплив до України. Він здивував себе та прикордонників, передають Патріоти України.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України. Громадянин Франції здійснював 51-денну мандрівку на каяку. Він втратив орієнтир та випадково заплив до акваторії порту Рені в Україні. Це здивувало і його, і прикордонників.

"Прикордонники склали на іноземця документи про адмінпровадження. Пізніше, в порядку реадмісії, його переправлять румунській стороні. Візит до України став сюрпризом не лише для прикордонників, а й для самого туриста!", - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...