Футбольна корупція: Експрезидента УЄФА Мішеля Платіні після арешту піддали 14-годинному допиту

В решті-решт легендарного футболіста та тренера відпустили на волю

Колишнього президента Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішеля Платіні, взятого раніше під варту у Франції, звільнили після 14 годин допиту, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє AFP, його відпустили після надання свідчень у рамках розслідування справи про корупцію під час вибору країни-господині чемпіонату світу з футболу 2022 року.

За даними ЗМІ, колишній президент УЄФА не був арештований або звинувачений у скоєнні злочину. Раніше повідомлялося, що Платіні перебуває в антикорупційному управлінні судової поліції в Нантері.

У справі також проходять колишній радник президента Ніколя Саркозі Софі Діон і Клод Геан, який займав раніше пости генерального секретаря адміністрації президента Франції і міністра внутрішніх справ країни.



У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...