Гепа повернувся? ​У Харкові засвітився розкішний кортеж - два авто коштують понад 36 млн (фото)

У Харкові помітили кортеж з елітних і дорогих автомобілів марки Mercedes-AMG Brabus G800. Про це повідомляють на Instagram-сторінці kharkiv_cars, передають Патріоти України.

Розкішні авто побачили посеред вулиці міста. Ціна нового Mercedes-AMG Brabus G800 топ версії сягає 650 тисяч доларів. Виходячи з цього відомо, що дві такі машини коштують понад 36 млн гривень. "Ходять чутки, що автора фото після цього ніхто не бачив", - пожартували в мережі і опублікували фото.

Mercedes-AMG Brabus G800 може розвинути швидкість до 275 км на годину. До першої сотні може розігнатися за 4 секунди. Авто має 800 кінських сил.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...