"Гіркін" у СІЗО прокоментував причину свого арешту та "пригоди" після затримання: Зірка "Кварталу" порадував новою пародією

Популярний український комік, актор студії "Квартал 95" Юрій Великий оперативно відреагував на затримання колишнього так званого міністра оборони "ДНР" Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Артист в образі терориста та пропагандиста вийшов на звʼязок з СІЗО, щоб розповісти про свої "пригоди", передають Патріоти України.

За добу ролик зібрав понад мільйон переглядів і став вірусним. З повною версією можна ознайомитися на YouTube-каналі Юрія Великого.) "Гіркін" побажав глядачам "вечір в карцер" і назвався Ігорем Баландовичем, як його нібито кличуть в СІЗО.

"Що відбулося? Якщо в 2 словах: мене звинуватили в екстремізмі. Нібито в своїх висловлюваннях я надто екстреміздив вище політичне керівництво. Крім того, відверто змішував Путіна з л*йном. Вибачте за тавтологію. Я ж не знав, що замість запису відео, потрібно було мовчки зі зброєю піти на Москву. Тоді б мене точно не затримали", – провів аналогію Юрій Великий з заколотом Пригожина.

Далі головний герой розповів, що його затримали перед туалетом, а спати в камері на ліжку він не наважився через отруту.

Наступного дня, за словами "Гіркіна", він встав з першими "півнями", отримав свій сніданок і розколовся на допиті. "Мене повели на прогулянку. До речі, вона дуже схожа на нашу "спецоперацію" – ходимо кругами і нічого не робимо. А керівництво зверху мовчки спостерігає за цим безглуздим процесом", – пожартував гуморист.

Великий також пофантазував, що в сусідній камері біля Гіркіна сидів заступник командувача об'єднаного угруповання військ РФ в Україні генерал Суровікін. Між героями пародії відбувся кумедний діалог.

Українцям перерахують пенсії: Стали відомі деталі масштабної реформи

субота, 28 вересень 2024, 17:25

В Україні до кінця 2024 року мають ухвалити масштабну пенсійну реформу. В результаті мають збільшити пенсії тих, хто давно вийшов на заслужений відпочинок, передають Патріоти України. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді розповіла м...

Автоцистерна, наповнена газом, врізалась у блокпост на Рівненщині, є жертва та постраждалі (фото)

субота, 28 вересень 2024, 16:42

Зранку 28 вересня у Рівненській області на трасі "Київ – Ковель – Ягодин" у блокпост врізалась автоцистерна, наповнена газом. Одна людина загинула, ще двоє – у лікарні. Про це у Facebook повідомила пресслужба обласного управління Національної поліції У...