"Гондурасці дуже віруючі і у всьому покладаються на Бога": Українська волонтерка розповіла, що її вразило найбільше (фото)

У Гондурасі, що в Північній Америці, живуть надзвичайно бідні, але віруючі люди. Вони іноді цілком та повністю віддаються Богу, про це розповіла 22-річна Марта Дідула зі Львова. Їй вдалося рік бути волонтеркою у Гондурасі. Вона поділилась історією про місцеву жінку, котра втратила усе, передають Патріоти України.

"Гондурасці дуже віруючі і у всьому покладаються на Бога. Була одна жінка, в якої за рік до мого приїзду помер чоловік. Згодом вона втратила власне кафе і великий будинок, переїхала у менший. Якось зустріла її і вона жалілась, що не може заплатити за світло. Думали з іншими волонтерами їй посприяти, але вирішили, що це не наша місія допомагати фінансово. Вона замість того, щоб працювати для сім'ї і виживати, пішла і витратила той час, щоб допомогти церкві. За деякий час її проблема вирішилась - дочка з іншого міста забрала до себе. Тобто вона просто поклалась на Бога", - розповіла волонтерка.


"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...