Горезвісний пранкер Сурік Черкезов втретє різко змінив свою позицію щодо глумління над ветераном російсько-української війни в центрі Києва і виховної бесіди, котру з ним провели дієві громадяни

Пранкер з нікнеймом Si Surik (справжнє ім’я - Сурік Черкезов – ред.) різко змінив свою позицію щодо свого негідного вчинку за участю українського воїна. Тік-токер записав нове відеозвернення до героя ролика та всіх військових ЗСУ, у якому вибачився за свій вчинок, зазначають Патріоти України.

Відео з'явилося в Instagram чоловіка. Хлопець наголосив, що хоче перепросити за ситуацію, у якій «був на 100% неправий».

«Я розумію, що це було гидко з мого боку. Я хочу перепросити у всіх військовослужбовців, які побачили цю ганьбу. Я хочу вибачитися перед цим військовим - якщо ти мене бачить, я перепрошую у тебе. Надалі, якщо це можливо, я хочу з ним зустрітися та вибачитися при ньому», - заявив пранкер.

Крім того, Сурік назвав свою поведінку «неприпустимою», а також оголосив збір на пікап для воїнів. Звіти обіцяє надати у соцмережах. Ролик закінчує гаслом «Слава Україні!», проте російською.

Нагадаємо, що тіктокер підійшов на вулиці до чоловіка з елементами військової форми та спробував залучити його до свого недолугого пранку. Військового це ідея обурила. Після цього пранкер образив військового.

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...