"Ти воював? Йди нах*й звідси": Пранкер облаяв воїна ЗСУ і поплатився (відео)

Пранкер з TikTok зневажив українського воїна під час невдалого відео, але згодом поплатився, передають Патріоти України.

Як повідомляють Телеграм-канали, тіктокер підійшов на вулиці Києва до чоловіка з елементами військової форми та спробував залучити його до свого недолугого пранку. У ролику також фігурувала дівчина.

"Валеро, брате, привіт. Ми вчора з тобою бухали", - сказав пранкер.

Очевидно, він очікував, що воїн підтримає його "легенду" й нібито "відмаже" перед дівчиною. Однак військового це ідея обурила. Той зазначив, що зовсім не "Валера", а українець - воїн ЗСУ.

"Яке "я з тобою бухав", дядьку?... Я воював", - сказав воїн.

"Ти серйозно? І що?... Ти розумієш, що ведеться відеоспостереження? Давай, йди нах*й звідси", - сказав тіктокер зі зневагою.

Воїн пішов, але пранкер за свою витівку досить швидко поплатився. За кілька годин у мережі з'явилося відео, як невідомі особи знайшли жартівника та змусили його вибачатися. На відео видно, що блогер намагався приховати обличчя руками, але не вийшло.

Після оприлюднення відео блогер записав відео, у якому заявив про побиття та погрози. Нібито його знайшли та побили 8 чоловіків, викрикуючи расистські слова. При цьому відео з вибаченнями обіцяли нікуди не публікувати.

Крім того, пранкер заявив, що його змусили купити пікап для військових. Разом з тим, він заявив, що нібито "піднімає українську економіку" і допомагає армії.

Потім блогер заявив, що зовсім не впевнений, що герой відео "Валера" - військовий. Він має намір це перевірити. Якщо це воїн - блогер публічно вибачиться, якщо ж ні - ніяких вибачень не буде. Тобто, хлопець вважає таку поведінку прийнятною загалом поміж незнайомих людей на вулиці.

Однак цього ж вечора молодив вкотре змінив свою позицію. Можливо наданий урок пішов йому на користь, а може просто злякався подальших наслідків.

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...