Гороскоп на 2021 рік: Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, у яких будуть серйозні проблеми з грошима

Гороскоп на 2021 рік від астролога Павла Глоби обіцяє ряд фінансових проблем багатьом знакам Зодіаку. І виною всьому Ліліт - чорний Місяць, який буде перебувати в знаку Тельця. Астролог каже, що чорний Місяць означає крім грошових проблем, брехню, втрати, а також біди, передають Патріоти України.

Глоба каже, що Ліліт "зайшла" у Тельця 21 жовтня 2020 і буде там до 18 липня 2021-го. Таке відбувається раз у дев'ять років і завжди загрожує фінансовим спадом.

Щоб уникнути кризи, астролог радить у цей період раціонально розпоряджатися грошима. 2021-й буде також дуже несприятливим для різних вкладень. Глоба рекомендує почати економити, адже наступні три роки будуть фінансово нестабільними.

Чорний Місяць виявиться негативним для Левів, Водоліїв, Тельців і Скорпіонів. Вони можуть піддатися спокусі нерозумно витрачати гроші і понести досить великі збитки.

Для Терезів, Рака, Овна і Козерога гороскоп більш оптимістичний. Вони постраждають менше за умови, що будуть дуже обережні у витратах і уважні до грошей.

А ось найбільш виграшне становище займають Близнюки, Риби, Діва, Стрілець. У них є всі шанси стати багатшими, якщо вони уникнуть спокуси швидко розбагатіти.

Визначився переможець Євробачення-2024. Українки в трійці кращих (відео2)

неділя, 12 травень 2024, 2:35

На пісенному конкурсі Євробачення, який цього року відбувається у шведському місті Мальме, переміг співак Nemo із Швейцарії. Він отримав 591 бал від глядачів та національних журі. . На другому місці опинилася Хорватія із 547 балами. . Представниці Ук...

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...