Гороскоп на тиждень: Астролог розповіла, чого чекати всім знакам Зодіаку

Другий тиждень вересня буде дуже насиченим для багатьох. 14 вересня на нас чекає повний місяць. Будьте особливо уважні у цей день і не робіть необачних вчинків, передають Патріоти України.

15 вересня все зміниться, адже настане щербатий Місяць. Для деяких знаків це прекрасний час, щоб зайнятися своєю сім'єю і домом, розповіла астролог Марина Скаді.

ОВЕН

За нинішніх обставин є шанс домогтися більш впливового становища. Можливий успіх у дослідженнях і розслідуваннях, реконструкції, переробці, аналізі фінансового становища та інвестиціях.

Ви отримаєте відповіді, які шукаєте, за допомогою інтенсивної енергії, що оточує вас. Ви володієте всім необхідним, але не слід приймати це як належне.

ТІЛЕЦЬ

Виникає бажання спілкуватися з партнерами, союзниками й з колегами. Вмієте привернути до себе оточуючих, особливо людей протилежної статі.

Успішними виявляться зв'язки з громадськістю, спори, переговори, консультації та вирішення юридичних питань. Ви зумієте вчасно й до місця сказати потрібні слова, що дозволить отримати максимальну матеріальну вигоду, прибуток.

БЛИЗНЮКИ

Гармонізація розумової діяльності, отримання потрібної інформації. Вашими вчинками рухає кохання, високі почуття, прагнення краси.

Благородство, м'якість, поступливість, прийняття життя таким, яким воно є, дає можливість налагодити стосунки, полюбовно вирішити проблеми, створити атмосферу добра і довіри. Вас оточують приємні люди, маєте можливість займатися улюбленою справою, хобі.

РАК

Багато відповідальних справ, важливих рішень, зустрічей, на які не можна спізнюватися. У вас з'явиться шанс відчути себе вимогливим батьком/дружиною, проявити деяку жорсткість у вихованні дітей.

Ваш повсякденний обов'язок — вирішувати дуже складні питання. Може виникнути необхідність довгострокового планування, постановки вельми віддалених цілей і розробки етапів їхнього досягнення.

ЛЕВ

Посилюється потяг до матеріальних цінностей, бажання заробити. Хороший період для виконавців й підлеглих. Поки не час проявляти лідерські якості й заявляти про себе.

Зараз ви розважливі, розважливі, самокритичні. Підвищуються працездатність, працьовитість, відповідальність. Виникають ситуації, в яких ви змушені ретельно дотримуватися встановлених правил, виконувати інструкції та приписи.

ДІВА

З'являються додаткові обов'язки. Може виникнути необхідність зайнятися пошуком роботи. Ви шукайте конкретну інформацію, часом втрачаючи час на її перевірки, навіть незважаючи на те, що надходить вона з перевірених джерел.

Стаєте занадто пристрасними, дратуючи оточуючих. Думки зайняті роботою або здоров'ям, розмови також крутяться навколо цих тем. Сприятливі ділові поїздки або в санаторій.

ТЕРЕЗИ

Вам дуже хочеться досягти ідеалу в усіх сферах, отримати ідеального партнера. У крайньому разі — переробити вже наявного. Критицизм до дорогих людей, постійне бажання порівнювати з іншими, невдоволення навколишнім світом негативно впливає на стосунки з людьми, фінансові справи, зовнішність.

Цей період відмінно підходить для наведення ладу у фінансах й домашньому господарстві. Можна зайнятися удосконаленням домашньої обстановки й робочого місця.

СКОРПІОН

Хороший період для вирішення важливих ділових питань. Ви відчуваєте підвищення життєвих сил й енергії, у вас з'являються нові ідеї для творчого самовираження, ви лідируєте серед своїх друзів, колег.

Можливо, колектив або начальство покладе на вас певні обов'язки, завдяки вдалому виконанню яких ви зможете просунутися кар'єрними сходами, отримати премію, нагороду або хоча б просто похвалу й вираження вдячності.

СТРІЛЕЦЬ

Прагнення нав'язати свою волю, затвердити свою думку та інтереси може призвести до конфліктів з начальством, а компаньйони по бізнесу, партнери, колеги просто не зрозуміють вас. Через ризиковані рішення можна дійти до втрати довіри в оточуючих.

Фізичне перенапруження й бурхливі емоційні прояви ведуть до фізичного та емоційного виснаження. Особливо обережними повинні бути люди зі слабким серцем й розладами мозкового кровообігу.

КОЗЕРІГ

Знижується ваш емоційний тонус, загострюється почуття честі, обов'язку, відповідальності, самодисципліни. Можливість підтримати свій престиж і честь, зберегти бездоганну репутацію.

Період несприятливий для будь-яких починань, крім справ, розрахованих на тривалу перспективу. Можливо, вступ на роботу за довгостроковим контрактом або участь у перших кроках серйозного наукового дослідження, проекту.

ВОДОЛІЙ

Можливі різні сюрпризи, в тому числі й неприємні. Зараз все відбувається різко і несподівано, у тому числі зміна планів. Але не варто падати духом — несподіване везіння й раптові відкриття настільки ж ймовірні, як і мінливості долі.

Зараз саме час продумувати нові проекти й починати роботу на перспективу. Цей період сприяє всьому новому, спрямованому в майбутнє. Оточуючим може здатися, що деякі ваші задумки нагадують мрії або фантастичні сценарії.

РИБИ

Не найпростіші дні, а якщо до того ж ви не звикли вбудовуватися у потік, вам буде не дуже комфортно. Зараз набагато легше пристосовуватися до ситуації, ніж що-небудь змінювати.

Це позначається на всіх сферах життя, не виключаючи й фінансову: активність знижується, з'являється бажання перекласти вирішення важливих питань на когось іншого, навіть собі у збиток. Час сприятливий для віддачі боргів у всіх сенсах. Ті, на кого ви робите ставку, можуть вільно чи мимоволі вас підвести.

Джерело: ТСН.ua

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...