"Готуємося до гіршого": Навколо Петербурга ставлять зенітно-ракетні комплекси С-300

Російські війська розміщують зенітно-ракетні комплекси в Ленінградській області навколо Санкт-Петербурга. Про це 23 січня повідомляє російське видання Astra, передають Патріоти України.

Так, місцевий житель зняв на відео розміщення ЗРК С-300 — один із комплексів перекрив проїжджу частину, намагаючись розвернутися. "Ставлять С-300 навколо Пітера. Так що, хлопці, готуємося до найгіршого", — каже автор відео.

Російські журналісти пов'язують це з атаками на "Петербурзький нафтовий термінал" 18 січня і газовий термінал компанії "Новатек" в Усть-Лузі 21 січня.

"Це були перші атаки на Ленінградську область від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну", — зазначає росЗМІ.

Шість разів вистрілила в спину: У Чернігові донька вбила батька-тирана, який знущався з неї та матері (відео)

четвер, 9 травень 2024, 13:43

У Чернігові правоохоронці затримали 21-річну дівчину. За даними слідчих, під час сварки вона застрелила свого 50-річного батька із бойового пістолета. Тепер їй загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляють Патріоти України. Усе сталось 6 травня в...

"Помідори самі себе не підвʼяжуть": Літня жінка самовільно зняла та забрала собі знаки "Міни" (відео)

четвер, 9 травень 2024, 12:54

В одному із деокупованих населених пунктів жінка зняла близько десятка попереджувальних знаків з написами "Міни". У ДСНС припускають, що жінка намагалася використати їх у господарстві, хоч точної мети такого вчинку не знають, передають Патріоти України...