Готуймося до нових випробовувань: Синоптики уточнили, якими будуть останній день осені та перші дні зими

1 та 2 грудня у більшості північних, центральних та південних областей України місцями очікується невеликий мокрий сніг, вночі - морози, зазначають Патріоти України.

Також за даними Укргідрометцентру, завтра, 30 листопада, у більшості південних та центральних областей мокрий сніг та дощ. В Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях значний мокрий сніг та дощ. Прогнозують налипання мокрого снігу, подекуди ожеледь. А у південно-східній частині - дощ.

Температура протягом доби у західних, північних та Вінницькій областях від +2° до -3°С. Вночі місцями до -5°С. В Карпатах 5-10°С морозу.

"1 та 2 грудня у більшості північних, центральних та південних областях місцями невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів. Температура повітря істотно не зміниться", - додали синоптики.

Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с. У південній частині країни та сході окремі пориви 15-20 м/с. На дорогах - ожеледиця.


В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...