Готуйтеся! В Україні "копи" готують облави на водіїв, їздити будуть на "фантомних" авто

Голова "Укрінфрапроекту" Кирил Хом’яков заявив, що поліцейські таємно перевірятимуть швидкість руху автомобілів на спецавто, створених на базі Skoda Kodiaq. Про це повідомляє Auto24, передають Патріоти України.

За словами чиновника, такі авто зможуть контролювати швидкість руху у попутному та зустрічному напрямку. Якщо такий автомобіль виявить порушника, то він вмикатиме мигалки та зупинятиме водія-порушника.

"Ми запускаємо пілотний проект і вже чотири таких автомобілі запрацюють в цьому році", - розповів посадовець. За словами Хом'якова, наступного року таких авто стане 150, проте, вони можуть бути іншої моделі.

Зазначимо, що у вересні 2020 року про "фантоми" розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на прес-конференції за результатами перших 100 днів роботи автоматичної системи фото і відео фіксації порушень ПДР. Хом'яков тоді наголосив, що все буде фінансуватися з державних програм та запевнив, що всі закупівлі та тендери є абсолютно прозорими.

За словами чиновників, безпеку на дорогах впроваджуватимуть у декілька етапів - перша частина - це стаціонарні камери, які встановлені в місцях підвищеної аварійності і про них знають всі водії. Друга частина – це камери, які встановлюють в поліцейські авто. А третя – це камери типу TruCam.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...