Гра, що підкорила весь світ: Помер легендарний ведучий та засновник шоу "Хто хоче стати мільйонером?"

У ніч на суботу, 25 липня, в США помер популярний телеведучий Реджис Філбін, який два десятки років тому вигадав шоу "Хто хоче стати мільйонером", повідомляють Патріоти України з посиланням на видання The New York Times.

Про смерть Реджиса Філбіна, якому було 88, повідомили родичі. Місце і причина його смерті не вказані.

Філбін був ведучим багатьох популярних телевізійних шоу, в тому числі американської версії "Хто хоче стати мільйонером?", яку почали показувати в США в 1999 році. Філбін був першим, хто її вів в країні.

Загальна тривалість перебування Філбіна в ефірі американського телебачення перевищує 17 тисяч годин. Це досягнення було занесено в Книгу рекордів Гіннесса.

"Його сім'я і друзі завжди вдячні за час, який ми провели з ним - за його тепло, його легендарне почуття гумору і його виняткову здатність перетворювати кожен день в щось, про що варто говорити", - цитує заяву сім'ї Реджиса Філбіна видання NBC News.

Свої співчуття близьким і рідним ведучого висловив в своєму Twitter президент США Дональд Трамп. Американський лідер відзначив, що Філбін був його другом і закликав балотуватися в президенти США.

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...